Hae LUTPubista
Aineistot 1-3 / 3
Palveluruokamarkkinoiden innovatiivisen toimintamallin suunnittelu
(2016)
Diplomityön tavoitteena on ollut kehittää elintarvikeyrityksen palveluruokamarkkinoille uusi innovatiivinen toimintamalli haastattelujen, havainnoinnin ja kirjallisuuden perusteella. Tutkimusongelman päätutkimuskysymys on: ...
Tools and methods to make business produce, support and develop innovation
(2017)
Innovation is a key to growth and development of many modern companies. However, in many businesses, innovation is often treated as a whim rather than necessity. The goal of the work is to define what activities should ...
Innovaatiokyvykkyyden kehittäminen myynti- ja tuotehallintaorganisaatiossa
(2017)
Työskentelyn optimoiminen, oikeisiin asioihin keskittyminen ja näiden aiheiden tehostaminen ovat keskiössä, kun puhutaan niin sanottujen oikeiden asioiden tekemisestä työyhteisössä. Kun työvaiheet vievät vaadittua pidempään ...