Hyppää sisältöön
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • In English
  • Kirjaudu
Näytä aineisto 
  •   Etusivu
  • LUTPub
  • Diplomityöt ja Pro gradu -tutkielmat
  • Näytä aineisto
  •   Etusivu
  • LUTPub
  • Diplomityöt ja Pro gradu -tutkielmat
  • Näytä aineisto
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Full-service restaurant management information system selection model

Kurzina, Iana (2017)

Katso/Avaa
Kurzina_LUT.pdf (1.760Mb)
Lataukset: 


Pro gradu -tutkielma

Kurzina, Iana
2017

Näytä kaikki kuvailutiedot
Julkaisun pysyvä osoite on
https://urn.fi/URN:NBN:fi-fe201705236827

Tiivistelmä

The purpose of this study is to develop a model for selecting an information system for a full-service restaurant management. This study is based on a comparative analysis of 40 information systems and 5 interviews with owners and managers in the restaurant industry in Saint Petersburg, who have experience in implementing and using of such information systems. During the research, 13 characteristics of restaurant management information systems were revealed: 5 major and 8 additional. These characteristics were analysed and further 9 of them (4 major and 5 additional) were used to create the restaurant management information system selection model. For the purposes of simplification of the algorithm and avoiding duplications of the branches of the decision tree, variables were used. The questions on which the developed model is based are simple for understanding for an ordinary person and do not require special knowledge in the field of information technologies.
Kokoelmat
  • Diplomityöt ja Pro gradu -tutkielmat [14178]
LUT-yliopisto
PL 20
53851 Lappeenranta
Ota yhteyttä | Tietosuoja | Saavutettavuusseloste
 

 

Tämä kokoelma

JulkaisuajatTekijätNimekkeetKoulutusohjelmaAvainsanatSyöttöajatYhteisöt ja kokoelmat

Omat tiedot

Kirjaudu sisäänRekisteröidy
LUT-yliopisto
PL 20
53851 Lappeenranta
Ota yhteyttä | Tietosuoja | Saavutettavuusseloste