Hyppää sisältöön
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • In English
  • Kirjaudu
Näytä aineisto 
  •   Etusivu
  • LUTPub
  • Kandidaatin tutkintojen opinnäytetyöt
  • Näytä aineisto
  •   Etusivu
  • LUTPub
  • Kandidaatin tutkintojen opinnäytetyöt
  • Näytä aineisto
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Punaviinin flavonoidien tunnistaminen

Anttila, Pia (2010)

Katso/Avaa
nbnfi-fe201012213150.pdf (598.0Kb)
Lataukset: 


Kandidaatintyö

Anttila, Pia
2010

Näytä kaikki kuvailutiedot
Julkaisun pysyvä osoite on
http://urn.fi/URN:NBN:fi-fe201012213150

Tiivistelmä

Työn tarkoituksena on tutustua flavonoidien kemiallisiin ominaisuuksiin ja rakenteeseen, niiden esiintymiseen punaviinissä, punaviinin valmistusprosessin eri vaiheisiin ja käytetyimpiin flavonoidien tunnistusmenetelmiin.
 
This is candidate's work tells how to identify flavonoids in red wine samples and what flavonoids really are as chemical compounds.
 
Kokoelmat
  • Kandidaatin tutkintojen opinnäytetyöt [3877]
LUT-yliopisto
PL 20
53851 Lappeenranta
Ota yhteyttä | Lähetä palautetta | Tietosuoja | Saavutettavuusseloste
 

 

Tämä kokoelma

JulkaisuajatTekijätNimekkeetKoulutusohjelmaAvainsanatSyöttöajatYhteisöt ja kokoelmat

Omat tiedot

Kirjaudu sisäänRekisteröidy
LUT-yliopisto
PL 20
53851 Lappeenranta
Ota yhteyttä | Lähetä palautetta | Tietosuoja | Saavutettavuusseloste